s.v. DTS presenteert het project plan “Groene velden, groene kleedkamers” aan de jury van de Klaas Jan Huntelaar Foundation.

Met ons project ‘groene velden, dus ook ‘groene’ kleedkamers’ realiseren wij een grote besparing op water en energiegebruik en dus ook in de kosten hiervan. Door promotie van het project dragen wij tevens bij in het milieubewustzijn van onze leden.

Voor de inzameling van het resterende bedrag wat we nodig hebben, om mee te doen voor de hoofdprijs, is de showergelactie gebruikt. Hiermee hebben we een flink bedrag opgehaald voor de sponsorcommissie.

Groene velden, groene kleedkamers

KSV uit Heerhugowaard haalde binnen 4 weken 3000,- op!

De voetbalvereniging KSV uit Heerhugowaard heeft middels de showergelactie 3000,- opgehaald. De E- en D-pupillen kregen de opdracht om minimaal per persoon 5 flessen te verkopen aan buren, familie en vrienden. Dit lukte en er werden totaal 1200 flessen verkocht á € 5,- per stuk. Ook kocht de verenging nog 50 extra flessen die verkocht werden in de kantine. De 3 beste verkopers werden door SMP Sportscare beloont met een trainingspak voorzien van club logo en initialen.

Voetbalvereniging KSV